Powered By Blogger

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

LONG RUN στον ΛΑΪΛΙΑ

Επειδή μαραθώνιος χωρίς  longruns δεν γίνεται, και τα οποία  φυσικά και  θάπρεπε να γίνονται σε υψόμετρο οπως  π.χ. της Κένυας, το οποίο θα μας κόστιζε λίγο ακριβά, αλλά θα μας έκανε άκρως ανταγωνιστικούς  και επειδή δεν μπορούμε να πάμε εφέτος στην Κένυα,  θα πρότεινα λοιπόν,  αντ'αυτού,τη λύση   του υψομέτρου του Λαιλιά και φθηνότερα και κοντά μας,  μόλις 25 χλμ από την πόλη μας.
Προτείνω ένα πρόγραμμα  τουλάχιστον 2-4 longrun στο Λαϊλιά, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν εδώ κάτω. Δηλαδή, αν προβλέπονται υψηλές θερμοκρασίες, πράγμα που θα καθιστά δύσκολο το longrun , ανεβαίνουμε στο βουνό, όπου υπάρχουν διαδρομές που μπορούν να μας καλύψουν  τις 2-2 1/2 ώρες, γιατί όχι και 3ωρο.
Αρκεί βέβαια, να συνενοούμαστε έγκαιρα και παίρνοντας υπόψη τα παραπάνω, τα σχετικά με τον καιρό, μπορούμε να οργανωνόμαστε, με τα Ι.Χ μας εκ περιτροπής  και να ανεβαίνουμε. Σε λιγότερο από 1 ώρα θάμαστε στο καταφύγιο όπου έχει νερό, θα κάνουμε την διαδρομή μας, η οποία θα περνά από σημεία υδροδοσίας και θα έχουμε κάνει προπόνηση σε υψόμετρο, για άκρως ανταγωνιστική αγωνιστική παρουσία.
Περιμένω ανταπόκριση και παρουσία δυναμική.
Για πληροφορίες και συντονισμό μετά τις 21.00, καθημερινά, στου Σίκαλου.
Ο Πρόεδρος

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Σίμο καλή ιδεα να τρέχετε στο υψόμετρο επειδή και μόνο εχει δροσιά. Δεν γίνονται προσαρμογές για 2-3 ώρες σε υψόμετρο . Πολύ δε περισσότερο σε χαμηλό υψόμετρο του λαιλιά.
    Αν ήμουν Σέρρες σίγουρα θα ερχόμουν. Απο του χρόνου που η κόρη μου πάει Πανεπιστήμιο
    Φιλικά Δημήτρης Κουρέτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου